It's so sad but true

Skrivet 2012-10-21 Klockan 07:04:48

Herregud!
Vad är de som händer med vissa? Hur kan så fina människor sjunka så jävla lågt i fyllan?
Som vanligt en totalt värdelös kväll i Luleå, låter jättenegativt jag vet, men när de är större fester så slutar de i princip alltid med att polisen kommer och allt blir kaos innan klockan 1:00. Så fruktansvärt less på det faktum att vissa verkligen inte vet hur man beter sig, om man inte vet vad som har hänt ska man inte ha en åsikt, eller lägga sig i de man inte har nå att göra med.
 
Jag blev bokstavligt talat chockad av polisens agerande ikväll i Svartöstan, som de betedde sig borde de verkligen inte få vara poliser. Med tanke på att polisen ingrep långt efter att de första bråken hade skett så tycker man att de borde lyssnat på vittnen som sett allt innan de började "omhänderta" personer till höger och vänster. Sen att börja pepparspraya och slå ner ungdomar med batonger är då enligt min mening att gå över styr. Vissa gjorde ju inte saken bättre genom att kasta saker på polisbilarna och vara uppkäftig mot polisen. Läste nyss en artikel i NSD med rubriken "Stort polispådrag vid ungdomsfest", där NSD skriver att polisen uppgett att ingen kommit till skada i slagsmålet, de nämner inget om att polisen slog en kille så han började blöda i huvudet och var halvt vid medvetandet när han helt lungt (med händerna över huvudet för att visa poliserna dessutom) försöker prata med polisen. När sedan flera personer skulle hjälpa honom och försöka skölja såret så kommer polis och pepparsprayar och slår dem med batonger. Jag tycker att vissa poliser från kvällen borde anmälas med tankte på deras betèende i Svartöstaden. I alla fall såg nu på facebook att de mesta finns på film så hoppas att de kommer ordna sig. 
 
En bild av Storforsen i sommras när farmor fyllde år :)
Jaja nu ska jag slå på 8 Mile, krypa ner i sängen och försöka att inte sova bort hela dan. Gonatt ;)
 
  


Baby I need a sign that you care about me

Skrivet 2012-10-06 Klockan 21:28:25

Idag har jag bara varit allmänt seg, övertrött och less. Försökte dygna men gav upp vid 11 imorse, fick mindre än 2 timmar sömn innan alkostina börja dampringa och jag var så trött och borta att jag börja babbla om nå olagliga spanska cigarrer, japp jag vet riktigt vanligt. Har inte gjort nå speciellt ska typ på coop med elin och så får vi se vad jag hittar på ;) 
Eller så stannar jag hemma med min bror som bara vill spela GTA och NHL 12, man ba fan va social <3
 


Jag saknar dig mindre och mindre

Skrivet 2012-10-06 Klockan 21:17:03

Hej alla mina 2 bloggläsare, hahah :) veckan har sugit de har inte hänt ett piss försov mig i fredags och sen var jag på Elins födelsedagsmiddag hos Emma med alla tjejerna, vilket var jättetrevligt och hon fick presenter av mig, MP och Cissi lite fina grejor som hon blev glad över.
 
 
GRATTIS ÄN EN GÅNG MIN PINGLA ELIN, ÄLSKAR DIG SÅ BRUTALT MYCKET <3 <3 <3


I'm so tired, but I'm strong

Skrivet 2012-10-01 Klockan 19:58:13

 
Vet inte riktigt vad som ska hända ikväll, Matilda ska komma hit och sova annars blire väl att songpopa lite samt mysa ner i sängen med MP. Skolan sög dygnade igår natt så sov mestadels under dagens lektionerna, den 4 dagar gamla pannkakan och regnet gjorde inte heller dagen nå bättre. Men idag är förbi så jag hoppas på en trevlig tisdag, Go kväll allesammans!
Swedish House Mafia, fantastiska musiker och producenter allihopa som nu tyvärr ska splittras.


17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Skrivet 2012-10-01 Klockan 06:55:29

 
Godmorgon alla!! Härlig med måndag igen va? Fast Nae..
De positiva med denna dag är att min bästa vän Elin fyller hela 17 år idag, hon blir en stor tjej ju :D Vet inte vad hon har planerat att vi tjejer ska hitta på hoppas bara att hon blir nöjd med presenten som inte riktigt är klar ännu, Oops! Ska i alla fall hoppa upp ur sängen nu och leta reda på nå kläder för skolan och sen blir de väl stan med Matilda efter skolan. Än en gång önskar jag Elin grattis på födelsedagen och tusen kramar av mig <3


RSS 2.0