I blame it on My ADD

Skrivet 2013-10-20 Klockan 15:44:58

God morgon var en sväng till Cissi igår o hämta min laddare sen gick jag till Emma och övernattning med chips och dipp blev de. Vi hade planer på stan idag men alla sov så länge så vi tar de någon annan dag. Söndag idag o shit vad jag bara vill hoppa ner i soffan med en filt och en bra film eller serie ikväll med en massa gott och mina favorit flickor. Synd bara att inte alla kan/vill komma men men ingen idé o sitta o deppa över någon eller något som inte vill ha med mig o göra ens. Saknar tiden när man var yngre när allt var lätt och man slapp allt drama och bitchande.

Kommer bilder senare från o'learys i fredags :)
Waldorf fyfan va gott!!



Godnatt

Skrivet 2013-10-16 Klockan 23:37:55

Nu ska jag och Cissi sova efter en lång dag, egentligen har vi inte gjort nå men man är ändå fett trött. Fotboll igårkväll och efter en miss från mig så blev de en till övernattning på Porsön. Jobb imorgon så nu måste jag sova, natti! :)


vem ids komma på en rubrik 3 på morgonen?

Skrivet 2013-10-15 Klockan 03:23:15

Kan inte direkt sova för tillfället, konstigt eftersom jag bara som till 2, höhö.
Kolla trailern till nya Sons of Anarchy- och the Originals- avsnittet som kommer ut imorgonkväll US time och går att ladda ner på onsdag morgon för oss i sverige. Detta är två av de serier som jag följer just nu. Klicka runt lite på youtube och hitta dessa, jag vet jag har fett dålig humor men tyckte dem var skitroliga såhär 03:04...
ser ut som Hermione och Rons son, hahhah
 
 
 OMG så himmla söt unge!!
känner du igen dig?? 


Måndag

Skrivet 2013-10-14 Klockan 21:37:56

Måndag, helgens festligheter kom ikapp mig idag, sovit till 2 då Elin ringde och väckte mig eftersom hon satt i sin trapp utelåst. Hon kom över och jag städa mitt rum o bädda sängen på cirka 4 min sen satt vi i prata innan hon skulle och klämma äckelrommen. Var med tjejerna på o'learys i fredags, synd att inte alla är 18 ännu dock. Waldorf i lördags med Kerstin och Matilda, sen var jag med Cissi. I helhet en sjukt trevlig helg :D 

Sitter nu och kollar lite i min kalender, skola imorgon och jobb på onsdag iaf sen vet man aldrig vad som händer ;D 

Denna går varmt i mina hörlurar dessa kalla höstdagar! 

PS strunta i vad andra tycker och tänker  och lite på dig själv.


Tisdag..

Skrivet 2013-10-08 Klockan 15:36:48



Hatar vardagar, finns inget o göra i Luleå


Fan va fet

Skrivet 2013-10-04 Klockan 14:20:34

Idag är de kanelbullens dag och tur som jag har så bjuds de på bullar på jobbet. Men om jag vetat de före lunch hade jag  inte gått på Max och pressat ett minimal med chilicheese. Shit asså! Och sen ska man på krogen ikväll. Simma och träna nästa! Sitter och är fett avundsjuk på Rebecca som far till USA på nån vecka, vill bort från Luleå nyss helst. Ajja hoppas alla får en bra helg och att bättre väder kommer, kallare än kallast just nu. Kommer ett inlägg senare med bilder från Turkiet ;)



Shit dör, vad gött de va!


RSS 2.0